Here I am!

Hola a totes i tots!

Soc Òscar, valencià, i tinc quasi quasi 42 anys. Soc periodista des de 1997, encara que de manera alternativa, doncs al no tindre la carrera, no tenia feia i m’he anat dedicant a altres coses mentre col·laborava en mitjans locals.  Aquest és el meu penúltim semestre a la UOC des que el vaig començar el 2018 (el proper semestre només em quedarà el TFG) i precissament el títol que obtinga és la clau que necessite per poder volar en la meua professió, i enfortirà la meua experiència professional en ràdio, premsa i televisió. D’aquesta assignatura espere aprendre a tot el relacionat amb el món digital respecte de la meua professió i que hui en dia està tan demandat: posicionament SEO, blocs i xarxes socials.

Sobretot espere passar-m’ho bé amb la vostra companyia mentre descobrisc coses noves amb aquesta assignatura.

Bon semestre!!

Òscar Martínez Herrera

 

Entrada similar

Deixa un comentari